Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Kantforsegling, Excitech zero glue line EF666G-Laser kantforseglingsmaskin

2023-12-25

Excitech, en ledende produsent av trebearbeidingsmaskiner, har lansert en ny laserkantforseglingsmaskin. EF666G-Laser kantforseglingsmaskinen er designet for å forbedre produksjonseffektiviteten, optimere kantforseglingsprosessen og oppnå resultater av høy kvalitet.

EF666G-Laser kantforseglingsmaskinen bruker avansert laserteknologi for å lage en null limlinje, som eliminerer bruken av tradisjonelt lim og tilhørende problemer som limmerker, limoverløp og limkrymping, noe som resulterer i en jevn og jevn kantforsegling. Ikke bare det, men en null limlinje sikrer at kantforseglingen er holdbar og tåler slitasje, noe som gjør den ideell for bruk i møbel- og trebearbeidingsindustrien.

En annen viktig fordel med EF666G-Laser kantforseglingsmaskinen er dens brukervennlige grensesnitt, som gjør den enkel å betjene og justere. Operatører kan kontrollere maskinen gjennom en brukervennlig berøringsskjerm, som gjør det mulig å tilpasse parametere for å imøtekomme ulike materialer og tykkelser.

Excitechs nye EF666G-Laser kantforseglingsmaskin med null limlinje er nå tilgjengelig for kjøp, og Excitechs team av tekniske ingeniører gir omfattende støtte, opplæring og vedlikeholdstjenester for å sikre optimal ytelse og lang levetid for maskinen.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept