Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hvordan velge programvare i møbelindustrien?

2023-04-19

I den tradisjonelle modusen bruker designere CD-programvare til å tegne bilder, og selve tegnetiden er veldig lang. Hvis de alle er tilpassede bestillinger, det vil ta mer tid. Etter tegning er det nødvendig å manuelt demonter arket av arkdemonteringsmesteren for å beregne arkstørrelse, hullposisjonsinformasjon, maskinvaremonteringsposisjon, tilkoblingsmodus og så videre.

Disse to ledd kan sies å være livsnerven i møbelproduksjonen bedrifter. Manuell beregning vil direkte føre til ekstremt lavt effektivitet og hyppige feil, som ikke kan oppfylle kravene til rask og kvalitet subruk. I tillegg er det umulig å beregne hvordan for å maksimere utnyttelsen av platen manuelt, noe som resulterer i alvorlig sløsing med tallerkenen.

De hjernen til automatisering utstyr er programvare, så det er praktisk å velg en automatiseringsprogramvare i fremtiden og legg et solid grunnlag for fremtidig utvikling.

Når velge programvare, bør møbelindustrien først finne sin egen behov, enten det er en butikk eller innredningsindustri, som trenger en designprogramvare med enestående gjengivelseseffekt, eller et møbel produksjonsbedrift, som trenger integrering av automatiseringsprogramvare front-end design og back-end produksjon og produksjon.

Til førstnevnte, er den viktigste referansestandarden om gjengivelsene etter design er vakkert nok til å tiltrekke kundenes oppmerksomhet. Det er mange designprogramvare som kan velges i markedet, inkludert de med enestående gjengivelse, belysning og tredimensjonal effekter, og ikke lenger betale mer blekk. For møbelprodusenter, spesielt de som fokuserer på tilpassede møbler, hvordan velge automatiseringsprogramvare er en vitenskap.

Til gi et godt svar på dette spørsmålet, bør vi først se tilbake på hovedproblemer og gåter møbelprodusenter står overfor. Programvaren som kan løse disse problemene og gåtene er bra og egnet for møbelfabrikker.

Hodepinen til møbelfabrikken kan oppsummeres som følger:

Der er flere og flere tilpassede bestillinger, hvordan realisere storskala produksjon og hvordan redusere produksjonsfeil.De fleste møbelfabrikker i produksjonsprosessen er hovedmotstanden riving av bestillinger. Fleksibiliteten ved å dele bestillinger er veldig stor, så det vil det uunngåelig være feil. Det er imidlertid ingen programvare med funksjonen av demontering av dokumenter, og stole på manuell demonteringsvilje forårsake store tap forårsaket av feil og dermed begrense produksjonen kapasitet.

De møbelindustrien, spesielt møbelprodusenter, bør betale to hovedproblemer når du velger programvare: 1. Kan du åpne regningen raskt og nøyaktig?2. Om det ikke er behov for manuelle inngrep etter designet er fullført.

De programvare som innser disse to punktene kan virkelig hjelpe møbler fabrikker kvitte seg med overdreven avhengighet av personell, redusere kostnadene i en allround måte, innlemme tilpassede bestillinger i storskalaen produksjonssystem, og realisere den interne og kvalitative forbedringen av produksjonskapasiteten. Samtidig med tanke på fremtiden utvikling, bør den valgte programvaren ha evnen og erfaring til grensesnitt med automasjonsutstyr, for å realisere automatisk produksjon og forberede seg på forhånd.

锯台CAM 1668391457551

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept